My Swedish Attempts

Thursday, February 23, 2006

Här bildar




snö i kalifornien
Snö 1
Snö 2
Snö 3

Thursday, February 16, 2006

Idag

Idag ar det solig men kallt. Jag har studerat mycket igar och idag. Jag ar trott pa studera! Jag vill inte studera mer! Men... jag vet att jag maste alltid studera. Jag ska aka hem pa fredag. Jag vet att jag ska inte studera mycket hemma. Jag ska ga till tandlakare. Det ar alltid kul. :P Jag gillar inte att ga till tandlakare... men jag gillar mina tandar... sa jag ga nar jag maste. Tva gang varje ar som normal. Jag maste inte betala eller nagonting for att bara ga tva ganger. Det ar bra.

Saturday, February 11, 2006

Idag

idag var min mama har. :) Jag lagade mat och vi har atit den. Det var kul. Vi var ocksa pa affairen. Dar har vi kopte nagot ny till mig. Nu ar jag glad. Jag ar fortfande trott. Kanska ska jag sovar snart. Jag vill skriva mer, men jag har inte mycket att saga!

Friday, February 03, 2006

Fredag ar har!

Fredag! Jag ar sa glad! Jag har kopte biljetter till sverike i sommern! Jag ska vara svensk! (kanska?) Idag maste jag ga till skolan, aka till jobbet, tvatta klader, diskar, studera, stada lagenheten, och manga andra sakar. Jag vill bara sova! Och kanska spela lite Nintendo DS, men jag far inte. Min mama ska besoka mig pa sondag. Jag vill ha mina lagenheten rent!