My Swedish Attempts

Tuesday, January 31, 2006

mwahahahaha!

Idag är jag fortfanda trött! Jag kan inte stava heller! (kanska for att jag ar trott?) ;) Jag vet att jag maste skriva mer pa svenska, men det tar sa mycket tid. Idag tar det inte sa mycket tid, for jag skriva bara med engelska bokstavar! INgen ä eller ö eller å. Jag har lite problem men å. Jag tänker alltid o. Med ä tanker jag e. Ibland stavar jag med e och o istallet for vad jag borde skriva!

Jag har inte mycket tid den har termin for att skriva mycket pa svenska. Jag vet att jag maste traina om jag vill bo i sverike i sommern, men jag har ingen tid! Jag maste ocksa studera och jobba! (och ibland maste(!) jag festa!)

Idag borde jag studera, stada, lagar mat, duscha, studera mer, och sova (och ocksa stada efter mina combo). Och det ar redan klockan fyra! Jag forstor inte hur mina mama gora allt i huset och jobba! Jag jobba bara 14 timmar varje vecka och ar i skolan bara 17 timmar! Jag har en mindre hem ocksa! Jag har bara en person som jag maste laga mat till. Men jag har ingen tid! Ingen energi! Nar jag kommar hem klockan 8 eller 9 i natten, har jag bara energi for att duscha och sova. Ikvall har jag inte atit! Jag vet att jag maste ata varje dag, men nar??? Argh! Jag vill inte vara vuxen! Dom har ingen tid alls!

Tuesday, January 24, 2006

trött!

Jag är trött! Det är bara den första vecka och jag är så trött! Jag saknar David och sverige mycket. :( Jag är inte glad att vara tillbaka i USA. Jag provar att vara glad, men det är inte sant. Jag ska bara studera ikväll. Jag har ingen tid och jag orkar inte att göra någonting...

Friday, January 20, 2006

jag är här igen!

Nu är jag tillbaka i USA. Jag vill INTE vara här! Jag saknar Svierge och David och mina vänner där mycket. Jag förstår inte hur jag kan vara hemsjuk till en hem jag har vara besökt för 2 veckor, men jag är. Nu ska jag prova att inte tänka hur mycket jag sakna David och bara tänkar på vad jag kan göra föratt tjäna pengar. Jag behöver mycket, men om jag få den platz i den Masters Programme, behöver jag inte så mycket.

Jag ska också träna min svensk. Jag är inte så bra på den. Om jag prova att skriva lite varje dag, ska jag kanska blir bättre? Jag hoppas!

Jag tror att jag ska börja skicka mina böcker till David. Det kostar inte mycket. 14 SEK per kilo. En bok är ungefär .2 kilo. Om jag skicka 100 böcker ska det kosta 36 dollar. Det är bara 3 SEK för varje bok. Det är mycket, men det är också många böcker. Kanska ska jag istället ge mina mor 150 dollar och hon kan skicka böcker till mig efter jag är i Svierge. Då kan jag köpa en bok hyra innan böckerna kommer. :)

Det finns så mycket att jag måste göra innan jag flytta till Sveirge i sommern. Men inte så mycket att jag ska inte sakna David och allt i Svierge!